Vrijzinnig Brussel
NIEUWSBRIEF

|

MEDIA

|

OVER ONS

|

CONTACT

|

 
WORD VRIJWILLIGER
DIENSTEN
ACTIVITEITEN
 

 
 

Waardig levenseinde

Waardig levenseinde volgens eigen wil

Als vrijzinnige humanisten respecteren we jouw keuzes. Je maakt die vrij, volgens je eigen overtuiging. Dat zelfbeschikkingsrecht vinden we belangrijk, zeker als het gaat over iets zo cruciaal als je levenseinde. Maar hoe beslis je daarover? Wat is er mogelijk? En hoe regel je dat?
 

HuisvandeMens biedt houvast

In het huisvandeMens in je buurt ondersteunen we jou bij al je vragen over het levenseinde. Vraag gerust ook hulp om je wilsverklaring op te stellen.
 
Verder vind je er:

  1. nuttige documenten, voor een wilsverklaring euthanasie, negatieve wilsverklaring, wilsbeschikking, orgaandonatie, om je lichaam af te staan aan de wetenschap, ...

  2. brochures over patiëntenrechten, LEIF (het LevensEinde InformatieForum), palliatieve zorgen, ...


Gevarieerd aanbod rond waardig levenseinde

Daarnaast maken de huizenvandeMens en andere vrijzinnige verenigingen en centra dit thema toegankelijk met infosessies, gespreksavonden, films, enzovoort. Hou de agenda dus goed in de gaten.
 

Heb je vragen of wil je graag met een consulent spreken over jouw keuzes:
CONTACTEER ONS

 
deMens.nu steunt de werking van LEIF, het LevensEinde InformatieForum. Dat streeft naar een waardig levenseinde voor iedereen, met respect voor wat de patiënt wil. Via LEIF kun je opleidingen volgen en sprekers uitnodigen. Of je vragen stellen aan de medewerkers van de LEIFlijn – elke werkdag tussen 9 en 17 uur op het nummer 078 15 11 55 of ga naar de website van LEIF.


 
 
 

Ons aanbod

Activiteiten
Diensten
Vrijwilligerswerking

Media

Publicaties
Filmpjes

Wie zijn we

Ons netwerk
Contacteer ons

Volg ons

Nieuwsbrief
Facebook

© huisvandeMens Brussel 2016