Vrijzinnig Brussel
NIEUWSBRIEF

|

MEDIA

|

OVER ONS

|

CONTACT

|

 
WORD VRIJWILLIGER
DIENSTEN
ACTIVITEITEN
 

 
 

Relatieplechtigheden

Plechtig je relatie vieren

Elke relatie kent ijkpunten. Je woont officieel samen. Je geeft elkaar het jawoord. Je bent vijf, tien of misschien wel veertig jaar een koppel. Wil je dat formeel vieren, met de mensen erbij die voor jullie veel betekenen? Op een persoonlijke, vrijzinnige manier? Organiseer een plechtigheid met de hulp van het huisvandeMens. Een vrijzinnige (huwelijks)ceremonie geeft de nieuwe dimensie van je relatie een bijzondere betekenis.
 

Een plechtigheid begint met een grondige voorbereiding

Je bepaalt zelf hoe je vrijzinnige huwelijksceremonie of relatieplechtigheid verloopt. Geven jullie elkaar een ring? Spreek je geloftes uit? Laat je anderen aan het woord? Er zijn geen opgelegde rituelen of teksten. Daarom is het belangrijk dat je als koppel genoeg tijd investeert in je voorbereiding. Je spreekt een aantal keer af met een vrijzinnig humanistisch consulent, zodat die jullie op een gepaste manier kan begeleiden. En je er samen iets zinvols van maakt.
 

Relatieplechtigheid of vrijzinnig huwelijk: jullie unieke moment

Je kiest ook zelf je locatie, hoeveel mensen je uitnodigt, en of je een korte of uitvoerige plechtigheid wil. Zo wordt elke vrijzinnige relatie- of huwelijksceremonie een uniek moment.
 
Meer info? Of een vrijzinnige huwelijksceremonie of relatieplechtigheid aanvragen?
Bel ons op tel. 02 242 36 02 of

CONTACTEER ONS


 
 
 

Ons aanbod

Activiteiten
Diensten
Vrijwilligerswerking

Media

Publicaties
Filmpjes

Wie zijn we

Ons netwerk
Contacteer ons

Volg ons

Nieuwsbrief
Facebook

© huisvandeMens Brussel 2016