Vrijzinnig Brussel
NIEUWSBRIEF

|

MEDIA

|

OVER ONS

|

CONTACT

|

 
WORD VRIJWILLIGER
DIENSTEN
ACTIVITEITEN
 

 
 

Klasvoorstelling

Wil je jouw leerlingen graag wat bijbrengen over levensbeschouwingen? Het huisvandeMens Brussel laat hen graag kennismaken met het vrijzinnig humanisme: de waarden, uitgangspunten en praktische invulling.
 

Laat je leerlingen nadenken over vrijzinnig humanisme

Tijdens de klasvoorstelling dagen we je leerlingen uit om zelf na te denken. Over zingeving, waarden en de plaats van levensbeschouwing in hun leven en onze maatschappij. Met veel interactie en multimedia krijgen ze een boeiende leerervaring.
 
Kennen je leerlingen het vrijzinnig humanisme al? Dan verdiepen ze zich verder en ontdekken ze al hun mogelijkheden binnen onze gemeenschap. Horen ze er voor het eerst over? Dan verruimt hun wereldbeeld, en hun tolerantie tegenover andersdenkenden.
 

Vrijzinnig humanisme à la carte

Standaard duurt een klasvoorstelling één lesuur van vijftig minuten. Korter of langer is ook mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld een stelling- of armoedespel aan de presentatie koppelen. Bespreek gewoon wat je verwacht.
 
Kom met je klas gerust langs in ons huisvandeMens in Brussel. Blijf je liever in je school? Dan presenteren wij het vrijzinnig humanisme bij jou ter plaatse - zolang dat binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is.
 

Vrijzinnig humanisme voor elke leeftijd en school

Voor elke leeftijd voorzien we een aangepaste presentatie. Je bent dus met elke klas welkom. Tot welke koepel je school ook behoort.
 
Interesse in een gratis klasvoorstelling over vrijzinnig humanisme?
Bel ons: tel. 02 242 36 02 of
CONTACTEER ONS


 
 
 

Ons aanbod

Activiteiten
Diensten
Vrijwilligerswerking

Media

Publicaties
Filmpjes

Wie zijn we

Ons netwerk
Contacteer ons

Volg ons

Nieuwsbrief
Facebook

© huisvandeMens Brussel 2016